Hoppa till sidans innehåll

Utvärderingsmöte Svenska Skidspelen

04 APR 2019 17:53
Det mesta hade gått bra men .......
  • Uppdaterad: 04 APR 2019 17:53

Igår hade vi utvärderingsmöte efter årets Svenska Skidspel. Det mesta hade gått bra men visst finns det en del punkter där vi kan bli bättre.

Fick också höra att vi hade haft en allvarlig störning i internet trafiken på söndagen kl 12-14 då en router behagade att strula. Detta berörde tex entrén, kioskerna, skrivare etc. Det faktum att vi hade en ny router i reserv räddade oss denna dag, och före herrarnas tävling kl 14.30 var hela nätet i funktion igen.

På Svenska Skidspelen arbetar både folk från föreningar typ oss i Grycksbo, samt även volontärer. Vi vill i första hand bemanna organisationen med folk från föreningar så långt det går, för att sedan komplettera med volontärer. Detta medför att föreningarna måste se över sin tillgång av funktionärer under hösten innan vi går ut och erbjuder volontärer att deltaga i arrangemanget.

Därför så kommer vi i höst att gå ut med en förfrågan till alla Er om ni har möjlighet att ställa upp på 2020 års Svenska Skidspel som avgörs i februari nästa år. Ett svar på vårt utskick inom utsatt tid underlättar mycket för oss centralt.

Med vänlig hälsning Jan Bergström & Jonny Birgersson Trafik & Parkering Svenska Skidspelen

Skribent: Ulrika Saras
Epost: Adressen Gömd

VM Brons

till ELLA

GRATTIS!


2019

VM Brons Stafett
SM Silver Sprint
SM Brons Natt

 

 

 

  

Postadress:
Grycksbo IF OK - Orientering
Ulrika Saras, Forsmans väg 3
79535 Rättvik

Kontakt:
Tel: 0707465515
E-post: This is a mailto link

Se all info